Print Friendly, PDF & Email

Diumenge 12 de novembre va tenir una nova edició de la Mitja Marató l'Espirall Vilafranca, una edició marcada per importants novetats, menys competitiva del que s'esperava i amb menys participació de la prevista.

 

Joan Ribes, en categoria masculina, i Carme Beltran, en categoria femenina, han estat els guanyadors d'aquesta 38a edició de la Mitja de l'Espirall. L'atleta local Abderrazak Samaoui ha liderat la cursa en solitari des de bon començament, però alguns problemes físics a partir del quilòmetre 15 l'han obligat a abaixar el ritme i ha creuat la línia de meta en segona posició. Alberto Viera ha completat el podi masculí i Maria Pons i Aida Pérez han completat el podi femení.

Classificació general masculina:

1. Joan Ribes - 1 h. 14 m. 57 s.

2. Abderrazak Samaoui - 1 h. 15 m. 29 s. 

3. Alberto Viera - 1 h. 18 m. 03 s.

4. Antoni Puig - 1 h. 18 m. 32 s.

5. Juanra Velázquez - 1 h. 18 m. 52 s.

 

Classificació general femenina:

1. Carme Beltran - 1 h. 35 m. 20 s.

2. Maria Pons - 1 h. 37 m. 11 s.

3. Aida Pérez - 1 h. 40 m 45 s.

4. Júlia Ferrer - 1 h. 41 m. 44 s.

5. Judith Colomer - 1 h. 43 m. 10 s.

 

Podeu consultar tota la classificació en aquest enllaç.

 

La 38a edició de la Mitja Marató "l'Espirall" Vilafranca presenta importants novetats 

El pròxim 12 de novembre se celebrarà la 38a edició de la Mitja Marató “l’Espirall” Vilafranca que comptarà aquest any amb algunes novetats importants, com són la nova imatge gràfica, la nova web, el nou emplaçament del punt de sortida i arribada i un nou recorregut més competitiu ideat per aconseguir bones marques.

 

El nou traçat serà més plamés ràpid i ideal per aconseguir bons registres. La cursa constarà de dues voltes a un circuit de 10.548,75 metres que unirà Vilafranca amb la Granada. Aquest nou circuit potenciarà la part més urbana de la mitja, ampliant el seu pas pels carrers de Vilafranca i fent que la meitat de la cursa transcorri dins l’entorn urbà d’aquestes dues poblacions i l’altra meitat entre les vinyes del Penedès, un paisatge que ha donat sempre un caràcter especial a la Mitja Marató de l’Espirall.

 

La nova ubicació del bloc de sortida i arribada serà la carretera d’Igualada, davant del parc de Llevant, en una zona més oberta i enjardinada i que comptarà amb tots els serveis necessaris per als corredors i els seus acompanyants. Amb aquests canvis, l’organització de la cursa pretén fer-la més atractiva pels atletes participants i més vistosa pel públic en general.

 

La 38a edició de la Mitja Marató “Espirall” Vilafranca formarà part del 12è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona i la seva distància estarà mesurada i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme.